Post

De ce extensiile clip on nu afecteaza parul

Multe femei sunt reticente atunci cand vine vorba de extensii par natural, deoarece sunt convinse ca afecteaza parul intr-un fel sau altul. In cazul extensiilor permanente, pe care le tii in par pana la 4-5 luni, este aproape normal sa iti faci asemenea probleme, desi trebuie sa tii minte ca aceste extensii au fost create astfel incat sa nu iti faca rau.

 Totusi, poti apela la extensii clip on si poti fi sigura ca acestea sunt foarte diferite de cele permanente, avand anumite avantaje care te vor convinge imediat ca nu iti vor rupe sau deteriora parul. Iata de ce aceste extensii clip on sunt atat de sanatoase pentru parul tau: Extensiile clip on sunt extensii temporare, care pot fi aplicate si scoase acasa fara a apela la ajutorul unui specialist. 

Daca in cazul celor permanente trebuie sa dormi cu ele si sa iti speli parul in timp ce le porti, aceste extensii clip on vor fi indepartate oricand este necesar si chiar nu este recomandat sa le porti noaptea. Acest lucru inseamna ca extensiile vor fi prinse la radacina parului tau numai pentru cateva ore, ceea ce nu are cum sa dauneze podoabei tale capilare.

Pe langa faptul ca le poti purta oricand vrei si pentru orice perioada de timp, aceste extensii clip on nu sufoca firul de par la radacina atunci cand sunt atasate. Sistemul lor de prindere consta in clame click-clack care sunt prevazute cu fasii subtiri de silicon care impiedica alunecarea clamelor pe lungimea firului de par. Spre deosebire de extensiile cu cheratina, fata de care ai putea fi foarte reticenta pentru ca necesita lipirea cheratinei de firele de par, aceste extensii clip on lasa parul sa respire si sa creasca in voie. 

Te poti gandi la momentele in care porti diverse clame de par si stii sigur ca acestea nu iti fac rau. Acelasi lucru este valabil si in cazul extensiilor clip on, fiind vorba de simple clipsuri care tin mesele de par remy prinse de parul tau. Un mare avantaj al acestor extensii clip on este faptul ca ele se spala si se intretin separat. Acest lucru inseamna ca nu mai trebuie sa iti faci griji ca ai putea sa rupi sau sa smulgi fire de par atunci cand esti nevoita sa te speli pe cap si sa te pieptani in timp ce porti extensii, asa cum se intampla cu extensiile permanente. 

Pur si simplu, scoti extensiile clip on, le speli cu apa rece si cu sampon, le dai cu balsam si, o data pe saptamana, cu masca de par, apoi le pieptani si le coafezi inainte de a le aplica. Nimic nu poate fi mai simplu de atat. Astfel nu-ti mai faci probleme referitoare la par incalcit, extensii deplasate de la locul lor sau fire smulse din parul tau natural si din extensii. Prin urmare, aceste extensii clip on nu prezinta nici un motiv pentru care ar putea dauna parului tau natural. 

De aceea sunt inca foarte apreciate de femeile care isi doresc un par mai lung si mai bogat. Desi necesita mai mult efort pentru a fi aplicate si indepartate in fiecare zi, cel putin esti sigura ca parul tau nu va suporta nici un tratament dur.

banner

Advertiser

Doresti sa iti promovam pagina Facebook pentru a avea mai multi fani Facebook, ca mai apoi acestia sa devina vizitatori a-i site-ului tau sau eventuali clienti ai serviciilor tale?
Vrei ca numarul de 100 de fani Facebook sa se transforme in 100k fani Facebook:

Publisher

Vrei sa castigi bani din Facebook? Vrei sa iti rotunjesti veniturile foarte usor cu Facebook? Incepe sa castigi bani prin cel mai avansat sistem romanesc dedicat in totalitate activitatii romanilor pe Facebook.

Cuvinte cautate