Post

Palete tenis de masa pentru incepatori sau avansati

Palete tenis de masa pentru incepatori sau avansati
Sa alegi prima ta paleta tenis de masa este un lucru destul de dificil. Daca facei alegerea gresita in ceea ce priveste paleta ping-pong, aceasta poate incetini foarte mult rata de imbunatatirea a jocului tau.

Primul pas real este de a te decide cu privire la lama pe care o vei folosi. Sfatul nostru este de a incepe cu o lama allround de la un producator de renume, cum ar fi Butterfly, Stiga, Donic. Daca sunteti un incepator cu siguranta nu veti avea nevoi de la lama prea rapida sau prea lenta.

Cu privire la tipul de prindere al paletei ping-pong  trebuie sa va ganditi serios la compararea argumentelor pro si contra (shakehand, toc, Seemiller, etc) la paletele de tenis de masa pe care vreti sa le utilizati. Este destul de dificil sa-ti schimbi stilul de prindere in cazul in care esti obisnuit cu anumit stil.

Este foarte dificil sa joci shakehand cu o racheta penhold, si invers. Cele mai frecvente alegeri in aceste zile sunt manere evazate si manere drepte. Trebuie sa va indreptati spre un mener care este confortabil in mana voastra.

Inainde de a da funga intr-un magazin de specialitate precum www.sportaddict.ro , nu ezitati sa intrebati anumiti jucatori cu privire la ce ai putea folosi. Multi jucatori de tenis de masa stau pe echipamentele lor vechi de ani de zile.


Ca si incepator va puteti indrepta spre cauciucuri netede pe o parte si cu striatii pe cealalta parte. Aveti nevoie de o paleta ping-pong care va ofera mai multe optiuni pentru a dezvolta jocul vostru si cea mai buna optiune este un cauciuc allround. Stati departe de cauciucurile fara burete.

Buretele subtire, din care este construita paleta, ofera un control mai bun al mingii de ping-pong si va permite sa va dezvoltati prorpiul joc. Cu siguranta vrei o paleta tenis de masa care va permite sa urmati orice stil va place, fie ca e devensiv, fie ca e agresiv. Dupa ce v-ati dezvoltat propriul stil, puteti incepe sa va ganditi la o paleta si un cauciuc care se potrivesc cu stilul tau.

Nu lasati pe nimeni sa va convinga sa cumparati mai mult decat aveti nevoie. Ca si incepator nu ai nevoie de cele mai recente, cu cele mai inalte tehnologii ale cauciucului sau lamei de la paleta de tenis. 

Ideal ar fi sa luati cauciucul si lama sperat si sa va construiti propria palata dupa nevoile si cerintele voastre.

In magazinele de specialitate o sa gasiti palete gata asamblat insa acestea, probabil, nu vor fi cea mai buna alegere pe care o faceti.



Alte stiri actuale :

1. Tenis de masa cu primarul
2. Etapă la tenis de masă adjudecată de un junior
3. Tenis de masa: Doua constantence, medaliate la Jocurile Nationale ale persoanelor cu dizabilitati
4. CM de tenis de masă: Daniela Dodean a ratat calificarea în optimile de finală

banner

Advertiser

Doresti sa iti promovam pagina Facebook pentru a avea mai multi fani Facebook, ca mai apoi acestia sa devina vizitatori a-i site-ului tau sau eventuali clienti ai serviciilor tale?
Vrei ca numarul de 100 de fani Facebook sa se transforme in 100k fani Facebook:

Publisher

Vrei sa castigi bani din Facebook? Vrei sa iti rotunjesti veniturile foarte usor cu Facebook? Incepe sa castigi bani prin cel mai avansat sistem romanesc dedicat in totalitate activitatii romanilor pe Facebook.

Cuvinte cautate