Post

Invitatii de nunta elegante pentru o nunta cu stil

Invitatii de nunta elegante pentru o nunta cu stil
Ziua nuntii reprezinta unul dintre evenimentele de importanta majora in viata noastra. Este un eveniment marcat de eleganta si rafinament, iar aceste calitati trebuie sa se regaseasca si in cele mai marunte detalii: invitatii de nunta, carduri de masa, aranjamente florale, aranjamentele salii, marturii si costume. Toate trebuie prezentate cu stilul si grandoarea ce le revin prin definitia momentului.

Daca vorbim de invitatii de nunta elegante, Vreauinvitatii.ro ne propune un tur virtual printre modelele oferite. Design-urile deosebite ale unor marci de renume precum Deluxe Cards, Dream Cards, Busquets sau Card Novel sunt prezentate astfel incat dintre toate sa o putem alege pe cea care se potriveste personalitatii noastre sau pe cea care exprima in cea mai eleganta forma informatia pe care dorim sa o transmitem.

Culorile pastelate, mate sau sidefate, cu pliere in doua sau trei parti, orizontal sau verical, decorate delicat cu motive florale, fundite si snururi din matase si nu in ultimul rand cu motivele specifice nuntii: mirii, inimioare si verighetele, toate toate concura in a reda o modalitate rafinata de prezentare a evenimentelor din "ziua cea mare".

O tendinta in ceea ce priveste invitatiile de nunta elegante este utilizarea unor tonuri pana nu demult evitate. Daca pana acum invitatiile erau prezentate numai in tonuri de bej, roz sau crem, regasim astazi modele indraznete care combina nuante de rosu, gri si chiar negru, astfel incat efect vizual sa fie garantat si nu foarte curand uitat. Exemple in acest sens sunt modelele de invitatii de nunta elegante Card Novel sau Busquet, pe care le puteti gasi pe site-ul www.vreauinvitatii.ro.

Invitatiile elegante sunt recunoscute adesea  prin simplitatea lor, astfel incat decoratiunile aferente acestora vor fi intotdeauna alese cu bun gust, exprimand suav dragostea si romantismul. Scrierea acestora se va face cu litere rotunjite delicat, iar textul va fi simplu, clasic si concis. Plicurile care mai apoi vor imbraca aceste invitatii de nunta sunt alese in aceleasi tonuri de culoare cu invitatiile, sau avand aceleasi modele, astfel incat sa nu existe note discordante intre cele doua.

Foarte multe persoane pastreaza invitatiile de nunta primite, ceea ce inseamna ca acestea creaza practic si o amintire a evenimentului la care au participat. Desi tehnologia actuala ne permite transmiterea informatiei in format electronic, telefonic sau prin mijloace auxiliare, recomandat pentru acest eveniment este sa pastram nota clasica de inmanare a invitatiei, ceea ce impartaseste intimitatea trairilor si interesul nostru fata de persoanele pe care ni le dorim alaturi. Daca nu sunteti convinsi de asta, sa facem impreuna un exercitiu de imaginatie si sa vizualizam cu ochii mintii cum ar arata o invitatie de nunta transpusa in anunt de ziar.

Pentru ca invitatiile de nunta trebuie trimise in timp util astfel incat sa cream posibilitatea confirmarii prezentei invitatilor, este bine sa ne formam o imagine cu privire la felul in care acestea vor arata.Vreauinvitatii.ro ofera posibilitatea ca acestea sa poata fi vizualizate atat pe site, cat si in realitate, la sediul din Constanta. Comenzile se pot face telefonic, on-line sau prin e- mail, urmand ca in final, dupa ce invitatiile de nunta  vor primi un binevenit "bun de tipar", sa poata fi livrate catre noi in cel mai scurt timp.

Pe langa modelele de invitatii nunta aurii, Vreauinvitatii.ro se ocupa si de celelalte detalii importante ce caracterizeaza o nunta ca fiind eleganta in ansambulul ei. Aici gasim o gama larga de carduri de masa, marturii, plicuri de bani sau carduri de confirmare, ce pot fi alese in ton cu celelalte aranjamente si care vor crea cu siguranta o experienta de o eleganta memorabila atat pentru sarbatoritii serii cat si pentru persoanele invitate sa ia parte la eveniment.

banner

Advertiser

Doresti sa iti promovam pagina Facebook pentru a avea mai multi fani Facebook, ca mai apoi acestia sa devina vizitatori a-i site-ului tau sau eventuali clienti ai serviciilor tale?
Vrei ca numarul de 100 de fani Facebook sa se transforme in 100k fani Facebook:

Publisher

Vrei sa castigi bani din Facebook? Vrei sa iti rotunjesti veniturile foarte usor cu Facebook? Incepe sa castigi bani prin cel mai avansat sistem romanesc dedicat in totalitate activitatii romanilor pe Facebook.

Cuvinte cautate