Post

Sampon pentru par uscat si vopsit

Samponul ar trebui sa curete parul, mentinand-i in acelasi timp stralucirea naturala si mentinandu-I hidratarea. Acest lucru poate fi o provocare pentru femeile care au folosit excesiv placa de par sau isi vopsesc parul, cu toate acestea exista unele sampoane pentru parul vopsit care va pot ajuta.

Atunci cand folositi un sampon pentru parul uscat si deteriorat trebuie sa fiti atenti sa-l alegeti pe cel bun care la randul lui nu va usca parul. Un sampon hidratant este o decizie buna. O optiune care este frecvent recomandata de experti este samponul de la L’oreal Professionnel.

Daca aveti parul uscat, este, de asemenea cel mai bine, pentru a evita samponare lui prea deasa. Luati in considerare si folosirea doar unui balsam hidratant si sariti peste samponare uneori.


Sunt multe lucruri care trebuie luate in considerare atunci cand aveti grija de parul vopsit, indiferent in ce nuanta este vopsit parul dumneavoastra. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand alegeti produse de ingrijire pentru parul vopsit.

1.       Luati in considerare alegerea unui sampon care este proiectat special pentru par vopsit, cum ar fi cele oferite de L’oreal. Aceste produse pastreze parul hidratant si-l protejeaza impotriva  ruperii.

2.       Ganditi-va la utilizarea unui sampon anti-uzura. Produsul cel mai ideal nu va contine parabeni, sulfati sau fosfati.

3.       In plus fata de alegerea unui produs, este important sa luati in considerare cat de des samponati parul care a fost vopsit. Coloristii, in general, recomanda clientilor lor, samponare parului cat mai putin posibil. Acest lucru poate ajuta la prevenirea decolorarii prea repede. Atunci cand se estompeaza culoare blonda, este ideal pentru a folosi un sampon tonifiant.

Mirabilandia

Acestea sunt doar cateva lucruri care trebuie luate in considerare atunci cand samponam parul uscat, deteriorat si / sau vopsit. Nu numai ca este important sa alegem produsele potrivite, dar este, de asemenea, important sa se ia in considerare cat de des samponam parul. Experimentati  diferite produse pentru a afla care functioneaza cel mai bine pentru parul dv.

Un sampon bun poate sa va aduca un par bogat si plin de stralucire.

Atunci cand va spalati pe par este importanta si temperatura apei. Apa calda, bineinteles, va ajuta la dizolvarea samponului insa trebuie evitatata cu siguranta. Pentru clatirea finala este bine sa folosim apa rece deoarece aceasta va bloca ingredientele utile in fiecare componenta si va face parul sa arate mult mai stralucitor.

Samponarea parului si ingrijirea lui joaca un rol important in rutina noastra de zi cu zi. Cu toate acestea, multi oameni nu prea dau importanta produselor de par pe care le folosesc. Este important sa se tina cont ca tipul de par pe care-l aveti determina cel mai bun sampon pentru dumneavoastra.

Daca doriti sa va mentinieti culoarea parului si in acelasi timp sa aveti si un par plin de stralucire si hidratat atunci ideal ar fi sa folositi un sampon pentru parul vopsit si nu in ultimul rand un balsam de acelasi tip.

banner

Advertiser

Doresti sa iti promovam pagina Facebook pentru a avea mai multi fani Facebook, ca mai apoi acestia sa devina vizitatori a-i site-ului tau sau eventuali clienti ai serviciilor tale?
Vrei ca numarul de 100 de fani Facebook sa se transforme in 100k fani Facebook:

Publisher

Vrei sa castigi bani din Facebook? Vrei sa iti rotunjesti veniturile foarte usor cu Facebook? Incepe sa castigi bani prin cel mai avansat sistem romanesc dedicat in totalitate activitatii romanilor pe Facebook.

Cuvinte cautate