Post

Promovare facebok

 Planul de promovare pe Facebook incepe cu realziarea unui profil Facebook, dar nu este obligatoriu. Dupa ce ati facut profilul puteti incepe realizarea unei pagini Facebook.
Nu punem accent in aceste prima articole pe cum sa va realziati o pagina Facebook din cauza faptului ca presupunem ca ati trecut de aceasta etapa si ati ajuns la etapa de promovare insa daca nu va descurcati forumul TRAFEX va sta la dispozitie.
 Bun, ati facut o pagina Facebook si doriti sa o folositi pentru a va creste numarul de clienti online.
 Ce este important de retinut?
Daca ati pus pe Facebook acel box cu fani paginii d-voastra Facebook si eu cand intru pe site vad 1-2 sute de fani ce voi crede?
Voi crede ca acel site este foarte slab si nu merita sa il aleg ca prestator de servicii.
Nu treceti cu vederea acest mic detaliu pentru ca multa lume gandeste astfel.
Nu puneti pe site-ul d-voastra detalii despre pagina Facebook pana nu aveti una strong

Cum facem o pagina Facebook sa aiba cateva mii de fani?
Asa cum va spuneam si in articolele anterioare, este bine sa cumparati cateva mi de fani indiferent de tara lor de origine pentru ca acest serviciu este mai ieftin. Cu 60$ aveti 3000 de fani Facebook.

Acum ca aveti cel putin 3000 de fani Facebook puteti sa va laudati cu pagina d-voastra Facebook pe site-ul d-voastra.eu cand voi vedea ca site-ul are o pagina Facebook cu un asa mare numar de fani ma voi gandi la faptul ca este un site bun si voi incepe calatoria prin el.
S-a putea sa ma obtineti ca si client, astfel.

Odata ce aveti o pagina Facebook completa este timpul sa incepem sa crestem pe bune numarul de fani, asa ca incepem o campanie de Facebook ad.
Investim cam 100 de euro si odata cu aceasta campanie cumparam si 10-20 de mii de fani Facebook romani.
Pretul lor este destul de ok avand in vedere ca sunt conturi reale.
Pentru a avea o oferta de acest gen va sfatuim sa trimiteti un mail de pe site-ul TRAFEX.info.
Au cele mai mici preturi si serivii de cel mai inalt nivel!

banner

Advertiser

Doresti sa iti promovam pagina Facebook pentru a avea mai multi fani Facebook, ca mai apoi acestia sa devina vizitatori a-i site-ului tau sau eventuali clienti ai serviciilor tale?
Vrei ca numarul de 100 de fani Facebook sa se transforme in 100k fani Facebook:

Publisher

Vrei sa castigi bani din Facebook? Vrei sa iti rotunjesti veniturile foarte usor cu Facebook? Incepe sa castigi bani prin cel mai avansat sistem romanesc dedicat in totalitate activitatii romanilor pe Facebook.

Cuvinte cautate