Post

Gama de produse Note de la Samsung “ Note the new way “

noul samsung galaxy note 10.1
Acesta gama de produse Samsung android este formata din :

N7 100
N7000

Cu un display HD ( 1280 * 720 ) Super Amoled de 5,5 inchi Samsung N7 100 sau Samsung Galaxy Note II cum este cunoscut publicului propune o claritate desavarsita pentru o experienta vizuala de neuitat . Desi are un ecran mai mare reuseste sa impresioneze publicul printr-un design super-slim spectaculos . 

Acest Note utilizeaza sistemul de operare Android 4.1 JellyBean .

Functia de vizionare nu numai ca pastreaza autonomia bateriei dar si economiseste timpul dumneavoastra simplificand navigarea continutului multimedia nemaifiind necesara deschidea propriu-zisa a fisierelor. 

Cu un simplu dublu click cu S Pen o sa primiti informatii utile sau  numere de telefon in timpul un conversatii foarte importante . Nici actiunile ca trimiterea unui e-mail sau a unui mesaj text nu au fost atat de simple pana acum . Pentru a demara aceste actiuni trebuie doar sa scrieti ceea ce doriti pe ecran .

Cele mai bune preturi la produse Samsung android gasiti doar pe Dwyn.ro. Pentru oferta completa dati click aici.

Aplicatia  S Planner ne ajuta sa trimitem notite sau e-mail-uri scrise de mana pentru o personalizare desavarsita a tuturor actiunilor . Aveti posibilitatea , astfel , sa adaugati note pe spatele fotografiilor .
Echipat cu un procesor Quard Core de 1,6 GHz Samsung Galaxy Note II beneficiaza si de o baterie de 3.100 aAh .

Samsung Galaxy Note 10.1 gratie ecranului multiplu Multitasking de 10,1 inchi iti permite sa efectuezi simultan doua actiuni . Daca , spre exemplu , in timpul vizionarii unui film doriti sa aflati mai multe informatii despre unul dintre actori . Acesta actiune poate fi demarata prin simpla apasare a butonului “ Ecran Multiplu” si conectarea la internet sau deschiderea aplicatiei Nota S . 

S Pen-ul incorporat “ o penita autentica” va ofera o experienta foarte naturala a scrisului , schitatului si desenatului .

Conexiunea cu alte dispositive compatibile , fie ca vorbim aici despre laptop-uri , televizoare sau tablete va permite sa partajati si sa vizualizati fisierele multimedia prin intermediul functtiilor All Share Play si All Share Cast .
Redarea continutului la calitate Full HD de 1080 pixeli pe un ecran mai mare va asigura o experienta vizuala fantastica gratie sistemului de operare care sta la baza acestui Note , Android 4.0 Ice Cream Sandwich .

Display Super Amoled HD de 5,3 inchi cu un desingn modern ultra – subtire , cele mai bune tehnici de introducere a datelor , capacitatea de personalizare a continutului video si foto , toate aceste caracteristici definesc noul Samsung Note N7000 . Acest gadget ruleaza pe o platforma Android 2.3 Gingerbread .

Ecranul permite vizualizarea imaginilor la o claritate si cu o precizie desavarsita  gratie tehnologiei HD ( 1280 * 800 ) incorporate . Este important sa precizam ca acest ecran este primul din seria ecranelor Super Amoled care beneficiaza de tehnologia HD .

S Planner , o noua agenda virtuala , va programeaza activitatile intru-un mod foarte profesional si inteligent pentru o mai buna gestionare a activitatilor dumneavoastra . 

Galaxy Note N7000 imbina perfect experienta touchscreen cu una dintre cele mai avansate tehnologii de tastare cu stylus-ul . S Pen este parte a fiecarei componente a acestui gadget oferind o experienta de introducere a datelor similara cu cea oferita de un creion analogic .

Gratie unei baterii puternice de 2500 mAh si a procesorului dual core 4G LTE de 1,4 GHz va puteti bucura in permanenta de un redutabil Galaxy Note ce oferta  aplicatii si experiente web greu de egalat . 

banner

Advertiser

Doresti sa iti promovam pagina Facebook pentru a avea mai multi fani Facebook, ca mai apoi acestia sa devina vizitatori a-i site-ului tau sau eventuali clienti ai serviciilor tale?
Vrei ca numarul de 100 de fani Facebook sa se transforme in 100k fani Facebook:

Publisher

Vrei sa castigi bani din Facebook? Vrei sa iti rotunjesti veniturile foarte usor cu Facebook? Incepe sa castigi bani prin cel mai avansat sistem romanesc dedicat in totalitate activitatii romanilor pe Facebook.

Cuvinte cautate