Post

Reseller gazduire - inregistrarea si reinnoirea unui domeniu international

Cu peste 8 ani de experienta in domeniu , perioada in care mai mult de 10.000 de clienti au avut parte de serviciile de inalta calitate oferite de Claus Web , compania a ajuns sa fie propulsata in topul celor mai apreciate companii de specialitate din Romania .

Claus Web este o marca inregistrata specializata in servicii de gazduire web , inregistrare domenii , reseller gazduire , VPS , servere dedicate , web design si alte servicii web .

Reseller gazduire web inseamna punerea spre vanzare a unor pachete de gazduire care ofera clientilor posibilitatea de a oferi propriile pachete de gazduire si , deasemenea , sa ofere gazduire pentru domeniile propriilor clienti . Aceste domenii pot fi nationale sau internationale .

Este foarte important sa precizam ca fiecare pachet de reseller dispune de o interfata de administrare WHM ( web host manager ) , interfata prin intermediul careia pot fi realizate operatiunile specifice pentru realizarea revanzarii pachetelor de gazduire .

Acest articol doreste sa contureze principalele aspecte referitoare la formalitatile de inregistrare si reinnoire a domeniilor  internationale .

Dupa cum stiti domeniile internationale sunt .COM , .NET , .EU , .ORG , .INFO ,.BIZ etc . Un astfel de domeniul se poate inregistra prin simpla comandarea a acestuia pe un site de specialitate .

Claus Web inregistreaza domeniile internationale pentru o perioada de un an . Pretul unei inregistarari difera in functie de tipul domeniului , astfel : .EU – 6,9 € ; .COM – 8,9 € ; .NET – 8,9 € ; .ORG – 8,9 € ; .BIZ – 8,9 € ; .INFO – 8,9 € ; .US – 10,9 € ; .HU – 11,9 € respectiv .CO.UK – 10,9 €.

Este recomandat sa apelati la  serviciile unui provider care va pune la dispozitie  o interfata completa de acces si administrare . Claus Web nu numai ca va ofera acesta facilitate ci va pune la dispozitie si reinoirea domeniului in regim de prioritate . Costurile procesului de reinoire a domeniului sunt aceleasi cu cele ale inregistrarii domeniului , astfel : .EU – 6,9 € ; .COM – 8,9 € ; .NET – 8,9 € ; .ORG – 8,9 € ; .BIZ – 8,9 € ; .INFO – 8,9 € ; .US – 10,9 € ; .HU – 11,9 € respectiv .CO.UK – 10,9 €.

O compoanie care isi trateaza clientii cu profesionalism , companie precum Claus Web , se angajeaza sa va atentioneze cu privire la data expirarii domeniului pentru a va oferi astfel posibilitatea reinnoirii si pentru a preveni pierderea domeniului .

Platformele de inregistrare a domeniilor internationale utilizate momentan nu numai ca permit inregistrarea instantanee a domeniilor , desigur dupa confirmarea platii , ci va ofera si un cont de client prin intermediul caruia aveti posibilitatea de a va schimba datele de contact , nameserverele , administrarea serviciilor avansate DNS precum si optiunile de redirectionare a e-mail-ului sau domeniului .

De cele mai multe ori un domeniu international vine la pachet cu serviciile auxiliare de administrare , servicii precum DNS , redirect , date private etc . Asadar , mare atentie catre ce companie de profil va indreptati atentia . O companie care ofera preturi foarte mici cu siguranta va pretinde sume suplimentare , destul de piperate , pentru serviciile auxiliare , sau un cost foarte mare pentru serviciile de reinoire .

O companie se poate mentine in topul preferinteler consumatorilor doar daca reuseste sa cucereasca increderea acestora , acesta fiind unul dintre principiile fundamentale care stau la baza functionarii companiei Claus Web , astfel toate preturile sunt prezentate clientului in mod direct , nu exista clauze contractuale ascunse sau costuri ulterioare .

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati cu incredere siteul companiei Clausweb.ro .


banner

Advertiser

Doresti sa iti promovam pagina Facebook pentru a avea mai multi fani Facebook, ca mai apoi acestia sa devina vizitatori a-i site-ului tau sau eventuali clienti ai serviciilor tale?
Vrei ca numarul de 100 de fani Facebook sa se transforme in 100k fani Facebook:

Publisher

Vrei sa castigi bani din Facebook? Vrei sa iti rotunjesti veniturile foarte usor cu Facebook? Incepe sa castigi bani prin cel mai avansat sistem romanesc dedicat in totalitate activitatii romanilor pe Facebook.

Cuvinte cautate