Post

De ce tipul periei de par conteaza

De ce tipul periei de par conteazaIn general, femeile se concentreaza foarte mult asupra produselor de ingrijire a parului pe care le folosesc, si dau prea putina importanta periei de par. In realitate, poti folosi un sampon si un balsam foarte bun, insa parul tau sa nu aiba sanatatea si stralucirea pe care ti-o doresti, deoarece ai uitat de un aspect foarte important: peria de par.

Exista tipuri diferite de perii de par in functie de lungimea parului, de desimea lui, sau de problemele pe care le are. Daca ti se pare prea complicat sa iti alegi o perie de par potrivita, atunci poti apela oricand la peria Tangle Teezer, care este perfecta pentru toate tipurile si lungimile de par.

Tangle Teezer a fost creata de Shaun P, care este un expert de talie internationala in ingrijirea si vopsirea parului. Motivul pentru care a venit cu ideea unei asemenea perii, a fost acela ca de-a lungul carierei sale a observat ca majoritatea femeilor nu stiu sa iti pieptene parul adecvat, lucru care duce la rezultate devastatoare daca este combinat cu folosirea unei perii complet nepotrivite. Tangle Teezer a revolutionat lumea hair-styling-ului, deoarece este o perie care poate fi folosita de oricine, indiferent de lungimea parului. Pe langa faptul ca descalceste orice nod, oricat de incapatanat ar fi el, aceasta perie are multe alte avantaje aditionale.

In primul rand, daca porti extensii principala ta problema este pieptanarea parului. Nu iti poti permite sa folosesti orice tip de perie sau pieptan, deoarece o pieptanare neadecvata poate duce la provocarea durerii sau chiar la smulgerea unor fire din extensii. In general, atunci cand porti extensii, trebuie sa te pieptani incepand intotdeauna de la ceafa in jos, si sa eviti cat poti de mult radacina, unde sunt prinse extensiile. Ei bine, cu cei de la Tangleteezer.ro nu trebuie sa iti mai faci asemenea probleme. Poti trece aceasta perie cu usurinta pe deasupra extensiilor, caci ai garantia ca nu le vei agata.

Tipul periei de par pe care o folosesti conteaza deoarece sunt perii care confera volum, si perii cu care nu vei obtine niciodata volum. Sunt perii destinate parului scurt, si perii destinate parului lung. Insa, daca investesti intr-o perie Tangle Teezer, nu vei regreta. Indiferent de tipul tau de par, aceasta perie va avea rezultate garantate. Cel mai important este faptul ca a fost creata special pentru a proteja firul de par, a preveni ruperea si electrizarea lui, si a impiedica slabirea radacinii atunci cand parul este foarte incalcit si trebuie sa insisti ca sa il descurci.

Probabil stii ca periile de par cele mai indicate sunt cele cu peri din par natural. Tangle Teezer nu este realizata din par natural, insa Shaun P a acordat o mare atentie materialelor din care sunt in general realizate periile, si a reusit sa vina cu varianta cea mai buna si mai sanatoasa pentru podoaba capilara. Prin urmare, poti avea incredere in Tangle Teezer ca iti va descalci parul cu delicatete, dar ti-l va pastra in acelasi timp sanatos.

banner

Advertiser

Doresti sa iti promovam pagina Facebook pentru a avea mai multi fani Facebook, ca mai apoi acestia sa devina vizitatori a-i site-ului tau sau eventuali clienti ai serviciilor tale?
Vrei ca numarul de 100 de fani Facebook sa se transforme in 100k fani Facebook:

Publisher

Vrei sa castigi bani din Facebook? Vrei sa iti rotunjesti veniturile foarte usor cu Facebook? Incepe sa castigi bani prin cel mai avansat sistem romanesc dedicat in totalitate activitatii romanilor pe Facebook.

Cuvinte cautate