Post

Pot naste dependenta pariurile?

Pot naste dependenta pariurile?
Incet dar sigur sportul a devenit o afacere, atat pentru cei implicati direct cat si indirect. In ultima vreme in sport, si in special in fotbal sau investit sume imense de bani.

Aceste investitii colosale au transformat competitia dintr-una sportiva intr-una financiara. Datorita acestor investitii precum si a mediatizarii excesive in comparatie cu oricare alt sport, fotbalul a devenit sportul rege nu numai in Romania, ci in mai multe tari moderne.

Mediatizarea excesiva de care se bucura fotbalul a atras nu doar spectatori sau telespectatori ci si pe pariori, care sunt tentati de un posibil castig, mai ales ca asa cum ziceam in ultima perioada sau investit sume enorme de bani, iar competitia este mai acerba ca niciodata.

De aceasta noua pasiune a microbistilor au incercat si au si reusit sa profite casele de pariuri, care au inceput sa isi deschida din ce in ce mai multe sedii. Pentru a atrage cat mai multi pariori, majoritatea caselor de pariuri care se respecta au adoptat si o strategie de marketing online, deschizand site-uri de profil, cu ajutorul carora se doreste atragerea pariorilor din mediul online.

Pentru a reusi acest lucru, casele de pariuri vin cu o oferta destul de tentanta pentru mediul online, oferind diferite bonusuri la inscriere sau la prima depunere efectuata de parior, precum si desfasurarea live a meciurilor, respectiv scoruri live.

Pentru a avea un impact cat mai mare asupra celor care acceseaza aceste site-uri de pariuri, detinatorii unor anumite case de pariuri au hotarat sa introduca pe propriile site-uri pe langa sectiunea de pariuri sportive si sectiuni de casino sau poker, sperand ca in acest sens sa atraga un numar cat mai mare de clienti. Daca e sa ne luam dupa statistici obiectivul a fost atins, deoarece tot mai multi oameni sunt atrasi de jocurile de noroc.

Ceea ce ii motiveaza pe oameni sa parieze este in mod sigur perspectiva unui castig, insa ceea ce nu realizeaza majoritatea celor care pariaza in diferite jocuri de noroc e ca de la placere la dependenta e doar un pas. Din pacate pentru ei cat si pentru familiile lor nici macar nu realizeaza cand fac acest pas spre dependenta de jocuri de noroc. Aceasta dependenta de jocuri de noroc este din pacate la fel de grea si periculoasa ca oricare alta dependenta.

Spuneam ca din pacate in marea majoritate a cazurilor respectiva persoana nici macar nu constientizeaza faptul ca a devenit dependenta de jocuri de noroc, iar atunci cand realizeaza acest lucru nu doreste sa recunoasca. De ce nu doreste sa recunoasa? Pentru ca recunoasterea este primul pas spre vindecare! Si totusi cum recunoastem ca cel de langa noi este dependent de jocuri de noroc?

Pai in primul rand apare nevoia disperata si nejustificata de bani! Ignoranta, precum si neglijarea anumitor activitati sunt alte semnale care indica ca respectiva persoana are probleme foarte serioase in ceea ce priveste jocurile de noroc. Daca nu se incearca vindecarea acestei dependente, persoana dependenta va ajunge sa traiasca intr-o lume care nu are absolut nimic in comun cu realitatea! Se poate vindeca aceasta dependenta? Cu siguranta!

Pentru a putea scapa de aceasta dependenta, in primul rand persoana dependenta trebuie sa isi doreasca acest lucru si sa recunoasa ca are o problema cu jocurile de noroc. Apoi trebuie sa fie de acord sa urmeze sedinte de psihoterapie, sedinte in care persoana dependenta trebuie sa fie foarte deschisa si sincera. Si poate cel mai important criteriu in acest proces de vindecare, e sustinerea afectiva, psihologica a familiei si apropiatilor.

Daca tot am vorbit despre site-uri de pariuri sportive, permiteti-mi in incheiere sa recomand celor care sunt impatimiti si nu dependenti de jocurile de noroc si de biletul zilei agentia  cea mai buna din acest profil dupa parerea mea este www.e-pariuri.ro .




Alte stiri actuale :

1. Ce este dependenta comportamentala
2. UEFA denunta un blat din Spania: "Au dorit sa obtina beneficii economice din pariuri"
3. SUPER TUN dat de un român la PARIURI. Câstig FABULOS
4. Aplicatia care te ajuta sa slabesti si sa câstigi si bani punând pariuri
5. Pariuri pe numele viitorului copil al lui William si Kate - care sunt cele mai vehiculate variante
6. Biletul BOMBA pe care sigur nu ai fi pariat! Un roman a dat lovitura la pariuri si a castigat o cota de 3800

banner

Advertiser

Doresti sa iti promovam pagina Facebook pentru a avea mai multi fani Facebook, ca mai apoi acestia sa devina vizitatori a-i site-ului tau sau eventuali clienti ai serviciilor tale?
Vrei ca numarul de 100 de fani Facebook sa se transforme in 100k fani Facebook:

Publisher

Vrei sa castigi bani din Facebook? Vrei sa iti rotunjesti veniturile foarte usor cu Facebook? Incepe sa castigi bani prin cel mai avansat sistem romanesc dedicat in totalitate activitatii romanilor pe Facebook.

Cuvinte cautate