Post

Cele patru unelte esentiale

unelte esentiale
Orice persoana care spune ca poate face orice trebuie sa aiba habar despre cele patru scule electrice esentiale. Pana la urma uneltele sunt printre acele lucruri care ne diferentiaza de animale, si care ne fac umani; chiar si popoarele post neandertaliene foloseau unelte simple pentru a construi diverse lucruri. 

Cine stie sa foloseasca unele unelte simple poate face multe in viata, de la constructia unui dulap pana la obtinerea unui job in domeniu.

In continuare voi prezenta patru dintre aceste scule electrice absolut esentiale pentru o gospodarie. Pe toate le puteti gasi pe site-ul Epinvest.ro site de pe care le puteti achizitiona. Pentru inceput e vorba despre surubelnita electrica ( cu sau fara fir ).
Cea fara fir este cea mai importanta dintre cele mai importante unelte din viata unui barbat ! Fara ea vei arata ca un om din antichitate care se chinuie o ora pentru a bate cateva cuie; cu o astfel de unealta vei putea aborda orice sarcina, oricat de grea sau cat de lunga ar fi ea, de la gauri pentru suruburi pana la gauri de dimensiuni mai mari ( spre exemplu pentru instalatia electrica sau diverse tevi ). 

Pentru a fi clari : nu exista mester modern care sa nu foloseasca o astfel de surubelnita. Faptul ca e usoara, moderna, puternica si mica ca dimensiuni surubelnita electrica poate fi transportata foarte usor, fie ca vorbim de propria casa, sau de deplasari la alte locatii.

Ferestraul sabie este unealta care transforma un baiat intr-un barbat; demolarea si distrugerea sunt in firea umana de secole intregi iar aceasta unealta ne ajuta sa ne aducem la suprafata acest instinct. Acest fierastrau va taia orice metal, iar prin lemn va trece ca cutitul fierbinte prin unt. 

Un singur lucru e bun de stiut, sa nu il folosim la taiatul peretilor fara a sti ce e in interiorul lor. Cu toate ca exista si variante fara fir cea mai recomandata este versiunea cu fir, poate ca incurca insa e mult mai sigura, si in plus fiind o masinarie puternica bateriile nu tin foarte mult.

Multi unealta oscilanta – chiar daca nu pare cine stie ce, si cu siguranta nu va impresiona multa lume aceasta e de mare folosinta in casa omului. Pentru cei mai putin familiarizati cu aceasta unealta ea are o forma usor alungita si un cap care accepta o mare varietate de accesorii, majoritatea legate de detalii ( curatare, inlaturare diverselor materiale, cioplire, si altele ). 

Avantajul acestei unelte este ca piata se schimba foarte rapid, aparand multe alte modele si multe alte capuri, diversificandu-se astfel folosinta acestora.

Ferestraul circular este scula care transforma treburile legate de lemn, minimizand timpul, ajungandu-se la taierea lemnului in cateva secunde, lucru absolut de neimaginat acum cateva zeci de ani. Si aceasta unealta vine in varianta cu si fara fir, ambele fiind bune, insa depinde pentru ce il cumparati. 

Daca doriti sa construiti diverse chestii folosind lemn subtire si de esenta moale atunci se accepta un ferestra fara fir, insa daca doriti sa taiati bucati groase atunci e mai bine unul conectat le energie electrica.

Citeste mai multe despre unelte necesare : 
1.Cum montam peretii din gips-carton?
2.Cum protejam subsolul impotriva infiltratiilor?
3.CUM RENOVAM LOCUINTA CU INVESTITII MINIME?
4.Cum sa castigi spatiu intr-o locuinta mica?
5. O masina de gaurit – un nou mester

banner

Advertiser

Doresti sa iti promovam pagina Facebook pentru a avea mai multi fani Facebook, ca mai apoi acestia sa devina vizitatori a-i site-ului tau sau eventuali clienti ai serviciilor tale?
Vrei ca numarul de 100 de fani Facebook sa se transforme in 100k fani Facebook:

Publisher

Vrei sa castigi bani din Facebook? Vrei sa iti rotunjesti veniturile foarte usor cu Facebook? Incepe sa castigi bani prin cel mai avansat sistem romanesc dedicat in totalitate activitatii romanilor pe Facebook.

Cuvinte cautate