Post

Sistemul Martingale – solutia salvatoare a pariorilor

Sistemul-Martingale-solutia-salvatoare-a-pariorilorMartingale este, probabil, cel mai cunoscut sistem de pariere atat in domeniul sportului, cat si in cazinouri. El se bazeaza pe cresterea mizei dupa fiecare pariu pierdut, pana cand rezultatul pe care il doresti are loc, in cele din urma. 

Folosit in primul rand in cazinouri, la ruleta, sistemul Martingale implica dublarea mizei atunci cand pariezi pe rosu/negru si pierzi. Cand ai castigat in cele din urma un pariu, castigul total depaseste pierderile anterioare.

Cu toate acestea, sistemul Martingale este foarte eficient si pentru pariuri pe internet online, dovada facand-o feedback-ul pariorilor care au apelat la aceasta strategie.

Sistemul Martingale – solutia salvatoare a pariorilor

banner

Advertiser

Doresti sa iti promovam pagina Facebook pentru a avea mai multi fani Facebook, ca mai apoi acestia sa devina vizitatori a-i site-ului tau sau eventuali clienti ai serviciilor tale?
Vrei ca numarul de 100 de fani Facebook sa se transforme in 100k fani Facebook:

Publisher

Vrei sa castigi bani din Facebook? Vrei sa iti rotunjesti veniturile foarte usor cu Facebook? Incepe sa castigi bani prin cel mai avansat sistem romanesc dedicat in totalitate activitatii romanilor pe Facebook.

Cuvinte cautate